duminică, 23 martie 2014

VIDEO Darul facut de tata fiului sau

Am găsit pe Youtube acest scurt metraj plin de învăţăminte, este intitulat sugestiv "Darul" şi relatează povestea emoţionantă a unui fiu care nu şi-a plăcut niciodată tatăl, pentru că nu era un model de viaţă pentru el deoarece era sărac şi fără succes. Însă după decesul acestuia va afla lucruri care îl vor face să refacă filmul clipelor petrecute împreună şi să înţeleagă lecţiile primite.


sursa foto aici
Frânturi din acest scurt metraj:

Fiul: Nu mi-am plăcut tatăl… Era sărac şi lipsit de succes, deşi muncea mai mult decât părinţii prietenilor mei… Nu-l consideram nici foarte deştept.Nu l-am văzut niciodată ca pe o sursă de inspiraţie. Nu eram fericit, nu vroiam să fiu sărac precum tata atunci când aş fi crescut. Ştiam că vreau să am mai mult succes decât tata!

Fiul: Tată, de ce nu suntem bogaţi?
Tatăl: Cine spune că nu suntem bogaţi? A fi bogat nu înseamnă cât de mult ai, ci cât de mult dăruieşti. Atunci când dăruieşti te simţi fericit!

După decesul tatălui, tânărul revine acasă, unde descoperă cu surprindere câteva scrisori de mulţumire de la o organizaţie de strângere de fonduri, pentru donaţiile efectuate de-a lungul timpului de către tatăl sau.

Filmul se încheie memorabil cu o scenă frumoasă în care tânărul alege să ducă mai departe tradiţia şi faptele bune ale tatălui şi îmbracă costumul de clown al acestuia.

Sper să îţi placă şi să îl arăţi şi tu fiului tău! Vizionare plăcută!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu