miercuri, 26 februarie 2014

Cuvintele “grele” sunt gloante pentru suflet

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te simţi umilit(ă)/rănit(ă)/jignit(ă) de cuvintele cuiva drag sau a unei cunoştinţe pur şi simplu? Cineva care nu te cunoaşte îndeajuns, care nu a trăit experienţele tale, care nu a făcut parte din viaţa ta, dar care emite judecăţi şi aruncă vorbe grele.


De ce rănesc sufletul atât de rău, cu atât mai mult cu cât vin din gura cuiva drag? Pentru că te aştepţi să fii protejat(ă) de acel cineva drag, să nu fii atacat. 


sursa foto aici

Recapitulând.....avem de o parte aşteptări, de cealaltă parte o judecată nedreaptă. De ce se întâmplă toate acestea? Din lipsa iubirii profunde, din lipsa accesării eu-lui ancenstral,  interiorului nostru frumos şi neîntinat.

Am descoperit recent un videoclip cu imagini deosebit de sugestive, artista este  Emeli Sandé, iar piesa - My Kind Of Love. Priveşte videoclipul şi ia aminte data viitoare când uiţi de partea profundă şi pură a sufleţelului tău..........mi-a şoptit Conştiinţa!

Vizionare plăcută!

2 comentarii:

 1. Shi knd mai vine shi bataia dupa kuvintele grele cf? rabdzi sau te lashi la mana ta? tu c ma sfatueshti?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand se ajunge aici e grav, trebuie sa iei o masura drastica urgent: rupe relatia indiferent de natura ei si pleaca in alta parte unde ti-e mai bine, indiferent ce inseamna acest "in alta parte".
  P.S. Incercam impreuna sa scriem corect in limba romana te rog? Uite, fac eu primul pas: diacriticele ca e mai usor pentru inceput. Hai sa vedem cum ar arata comentariul tau scris cu diacritice:
  "Și când mai vine și bătaia după cuvintele grele ce faci? Rabzi sau te lași la mâna ta? Tu ce mă sfătuiești?”
  Multumesc Anonim.

  RăspundețiȘtergere