luni, 17 februarie 2014

2 -10, 2-10, 2-100 proba de blog

2 -10, 2-10, 2-100 proba de blog
1,2,3,   2....2...2-10, 2-100, proba de blog..... inceepeeem, ACTION!

După  ani buni în care am cochetat cu ideea de a-mi face un blog personal, un loc al meu unde să scriu, unde să pot împărtăşi cu prietenii mei actuali sau viitori idei, gânduri, păreri, să dezbatem diverse teme de actualitate(sau nu)iată-mă aici, hotărât, la proba de microfon a postării incipiente,la „marele pas”. Tot îs mândru de mine, nu îmi mai încap în piele de bucurie ca fac asta.....uuufff, că mult mi-a mai luat. Am mai avut ceva tentative ce-i drept, însă fiind destul de tipicar și exigent la detalii, în loc să scriu căutam resurse on-line cum să îmi îmbunătățesc design-ul temei, căutam care sunt content-urile atrăgătoare pentru cititor, doream să îmi instalez tot felul de widget-uri, info despre SEO.....etc....etc... Asta până când am aflat că de fapt toate temele deosebite, plugin-urile și chestiile atrăgătoare sunt accesibile doar pentru cei care au domeniu dedicat(ceva de genul www.blogultau.ro). Așa că am renunțat la toată „cercetarea” și m-am așternut la scris. Și când să încep, o întrebare retorică îmi bântuie creierul....oare, într-o lume atât de tehnică mai citeşte lumea bloguri cu amprentă personală despre pasiuni, hobby, puncte de vedere diferite, despre orice ? Lumea întregă se bazează chiar în acest moment pe un mare schimb de informații, chiar şi atunci când parcurgi un simplu fragment de blog despre gândurile altora. Cum se „pupă” tehnica cu emoțiile? OM vedea .....
De ce Lumea lui ION? Pentru ca noi toți trăim in această lume, o lume imaginară desigur, care are deseori tangențe cu realitatea, această lume ne aparține așa cum aparține Doreilor, lu alde Gheorghe sau Vasilică. De ce ION? E un pseudomin ca oricare altul, consider că ideile sau gândurile nu au o identitate fixă, nu au nume sau aparținător... pur şi simplu sunt energie pură in marele ocean de energie Universală și trebuie să circule ca atare, adică liber, fără o asociere anume cu un pattern sau personalitate.

Așa că astăzi Io, Ion Voievod, prin bunăvoința celui Atotputernic Domn al blogului „Lumea lui ION”,  de pe moșia lui blogger/blogspot, tatăl (și mama;-) ) acestui nou-născut numit LumealuiION îmi iau angajamentul solemn după cum urmează:

- să îl hrănesc la timp și cum se cuvine celor de soi, cu conținut superior calitativ și plin de emoții,  să nu uit să îi dau papa cu lunile;
- să îl învăț să fie puternic, transparent și autentic, și pe cât posibil generator de opinii;
- să îl învăț să fie corect întotdeauna, nepărtinitor și păstrător de secrete (adicătelea confident cu informațiile pe care le primește de la terți).
Acestea „ziind fise” consider deschisă sesiunea postacilor din anul de grație MMXIV pe acest blog!
Ca orice autor de blog, sper să rămâi aproape şi să interacționăm virtual într-un mod constant și cât mai plăcut cu putință!

Gând bun să ai!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu